یك شركت مدعی شد

فریب تشخیص چهره ویندوز ۱۰

فریب تشخیص چهره ویندوز ۱۰ به گزارش فیكس سرور یك شركت امنیتی مدعی شده است كه با استفاده از یك تصویر چاپ شده توانسته فناوری تشخیص چهره و احراز هویت ویندوز ۱۰ را فریب دهد.



به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت زد دی نت، در چند سال اخیر فناوری تشخیص چهره و سیستم احراز هویت كاربران همواره در جدیدترین محصولات و به روزرسانی های غول تكنولوژی مورد استفاده قرار گرفته است. هرچند كه انتظار می رود ضریب امنیت این روش احراز هویت نسبت به وارد كردن گذروازه و رمز عبور بسیار بالاتر باشد اما ظاهرا به نظر می رسد چندان هم غیز قابل نفوذ نیست چراكه بخصوص در چند ماه گذشته، افراد و شركت های امنیتی خیلی از حفره های امنیتی این روش تشخیص چهره سخن گفته اند و در تلاش بودند كه به كاربران ثابت كنند با استفاده از این روش هم در امنیت كامل نخواهند بود.

شركت سیس (Syss) – یك شركت امنیتی مستقر در آلمان – اخیرا كشف كرده است كه فناوری تشخیص چهره و احراز هویت بیومتریك در ویندوز ۱۰ مایكروسافت نفوذ پذیر است. این شركت ادعا كرده است كه با استفاده از یك تصویر چاپ شده توانسته است این سیستم را در ویندوز ۱۰ فریب دهد و بدون نیاز به اجازه كاربر اصلی به اطلاعات رایانه دسترسی یابد.

این شركت همینطور با انتشار مجموعه ای از ویدیوها در فضای مجازی نشان داده است كه چگونه می توان با تهیه یك تصویر چاپ شده از سر و صورت كاربر مورد نظر و با بهره مندی از یك دوربین مادون قرمز و سپس نگه داشتن آن در برابر دوربین، سیستم احراز هویت بیومتریك ویندوز ۱۰ مایكروسافت را هك كرد یا فریب داد و بدین ترتیب قفل رایانه و ویندوز مورد نظر را باز كرد.

البته در اینجا باید متذكر شد كه این ویندوز با استفاده از هر نوع تصویر یا دوربینی فریب نمی خورد بلكه فریب و نفوذ به آن تنها توسط دستگاه ها و دوربین های مخصوصی قابل اجراست.

این شركت عنوان كرده است كه حتی با وجود فعال سازی حالت ایمن ضد هك در نسخه های قدیمی تر ویندوز ۱۰، ویندوز هلو فریب می خورد. با این حال نسخه های جدیدتر ویندوز ۱۰ یعنی (سری های ساخت ۱۷۰۳ و ۱۷۰۹) با فعال سازی حالت ضد هك، در مقابل نفوذ و هك مقاومت بیشتری نشان داده است. اما متاسفانه با غیر فعال كردن این قابلیت حتی در جدیدترین نسخه های ویندوز ۱۰ هم، ویندوز تصویر چاپ شده را برابر با چهره كاربر اصلی شناسایی و قفل رایانه یا دستگاه مورد نظر را باز می كند.

در آخر باید اظهار داشت كه آن دسته از كاربرانی كه برای باز كردن قفل دستگاه های خود از ویندوز هلو استفاده می كنند، باید به بخش تنظیمات دستگاه رفته و ویندوز ۱۰ خویش را به آخرین نسخه به روزرسانی شده و حالت ضد هك مقاوم ارتقا دهند.

این امر باری دیگر نشان دهنده آن است كه هیچ سیستم امنیتی در دستگاه های الكترونیكی نمی تواند هیچ وقت كاملا از هك و نفوذ افراد غیر مجاز مصون و ایمن باشد و كاربران باید در هر صورت از بالاترین و كامل ترین روش های امنیتی و مورد اطمینان بهره ببرند تا در معرض كمترین صدمه های كامپیوتری و سایبری قرار گیرند.

روش دیگری كه خیلی از كارشناسان و تحلیلگران پیشنهاد می كنند تركیبی از همه این روش های احراز هویت است كه می تواند تا حد زیادی از نفوذ هكرها و مجرمان سایبری به اطلاعات شخصی و خصوصی كاربران جلوگیری كند.



 

1396/10/02
19:40:33
5.0 / 5
5243
تگهای خبر: سایبر , فناوری , كاربر , ویندوز
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین