شتابدهی به پژوهش های علوم و فناوری های کوانتومی در بنیاد ملی علم ایران

شتابدهی به پژوهش های علوم و فناوری های کوانتومی در بنیاد ملی علم ایران به گزارش فیکس سرور، معاون پژوهش و فناوری بنیاد ملی علم ایران با اشاره به برنامه ها و حمایت های ویژه این بنیاد در سالهای اخیر، اظهار داشت: «پژوهش های حوزه انقلاب زیستی»، «شتابدهی به پژوهش های علوم و فناوری های کوانتومی»، «حرکت در مرز دانش جهانی»، «پژوهش عمیق شرکت های دانش بنیان» و «دستیابی به نمونه های محصول بدیع و نوظهور» از با اهمیت ترین برنامه های این بنیاد است.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا، علی جعفریان دهکردی در مراسم گرامیداشت روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه و افتتاحیه دوازدهمین رویداد هفته ترویج علم ایران که با حضور تعدادی از اندیشمندان و فرهیختگان کشور در محل آسمان نمای گنبد مینا برگزار گردید، اظهار داشت: بنیاد ملی علم ایران در سال ۱۳۸۲ تاسیس شد و اساسنامه آن در سال ۱۳۸۹ در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید شد.

وی ادامه داد: این بنیاد در سالهای قبل قریب به ۲۹ هزار پروپوزال در شاخه های مختلف از بیش از ۳۱۰ دانشگاه، پژوهشگاه و مؤسسه دریافت کرده است و در طول این مدت ۱۴۲۹ پروپوزال دریافتی در بخش بین الملل داشت، همکاری با بیش از ۱۰۰ هیات علمی در قالب کارگروه ها و همین طور ۳۸ هزار هیات علمی بصورت داور و ناظر از دیگر کارهای این بنیاد است.

جعفریان با اشاره به حمایت های مستمر بنیاد ملی علم ایران برمبنای پیشنهاده پژوهشگران، افزود: این بنیاد در این سال ها برنامه های خودرا در ۶ قالب طرح های پژوهشی، پسا دکتری، کرسی و گرند پژوهشی، پایان نامه و رساله، ترویج علم، طرح ها و کارگاه های بین المللی، طراحی و اجرا کرده است.

وی با اشاره به برنامه ها و حمایت های ویژه این بنیاد در سالهای اخیر، اظهار داشت: «پژوهش های حوزه انقلاب زیستی»، «شتابدهی به پژوهش های علوم و فناوری های کوانتومی»، «حرکت در مرز دانش جهانی»، «پژوهش عمیق شرکت های دانش بنیان» و «دستیابی به نمونه های محصول بدیع و نوظهور» از با اهمیت ترین برنامه های این بنیاد است.

جعفریان افزود: «انجام پژوهش های مؤثر بلند مدت» «تمرکز بودجه های پژوهشی در راه اهداف خاص و اولویت دار»، «تحقق ماموریت گرایی در میان پژوهشگران»، «افزایش بازدهی پژوهش» و همین طور «افزایش احتمال دستیابی به فناوری در گام بعدی»، ضرورت و اهمیت حمایت های برنامه محور است.

وی با اشاره به توزیع جنسیتی و سنی دریافت کنندگان حمایت های بنیاد ملی ایران در ۲۰ سال گذشته، اظهار داشت: در طول این مدت بیش از ۷۳ درصد دریافت کنندگان حمایت ها مرد بودند. ۱۶ درصد از دریافت کنندگان حمایت ها بالای ۶۰ سال، ۲۳ درصد بین ۵۱ تا ۶۰ سال، ۲۲ درصد بین ۳۱ تا ۴۰ سال و ۳۹ درصد نیز بین ۴۱ تا ۵۰ سال داشتند.

معاون پژوهش و فناوری بنیاد ملی علم ایران اظهار داشت: پراکندگی حوزه های پژوهش نیز بدین سان بود که ۲۰ درصد علوم پزشکی، ۲۱ درصد علوم کشاورزی، دامی و محیط زیست، ۲۱ درصد فنی و مهندسی، ۱۰ درصد علوم انسانی، ۲۰ درصد علوم پایه و ۸ درصد نیز سایر حوزه ها را شامل شد.

وی با اشاره به برنامه های آتی این بنیاد، اشاره کرد: فراخوان شناسایی و معرفی خاصیت های قالب های اثربخش ترویج علم در ایران در قالب طرح پژوهشی رساله دکترا، بهمن و اسفند ۱۴۰۲ اعلام می شود. همین طور در قالب دوره های پسا دکترا در عرصه ترویج علم نیز فراخوانی هشتم آذر ماه ۱۴۰۲ اعلام خواهد شد.



1402/08/20
16:00:33
0.0 / 5
298
تگهای خبر: پژوهش , دانش , دانش بنیان , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین