راه اندازی لابراتوار تست محموله های سنگین فضایی در کشور

راه اندازی لابراتوار تست محموله های سنگین فضایی در کشور به گزارش فیکس سرور، رییس پژوهشگاه فضایی ایران اظهار داشت: لابراتوار AIT یعنی لابراتوار زیر ساخت یا لابراتوار تست محموله های سنگین در پژوهشگاه فضایی تا خرداد سال آینده تمام می شود.



وحید یزدانیان رییس پژوهشگاه فضای ایران در گفتگو با خبرنگار مهربه موضوع زیر ساخت آزمایشگاهی اشاره نمود و اظهار داشت: در بحث ماهواره ها اگر بخواهیم به سوی وزن های بیشتر برویم به همان نسبت موضوع تجمیع و تست هم پیچیده تر خواهد شد به این علت موضوع زیر ساخت آزمایشگاهی تحت عنوان AIT، یکی از اقداماتی است که سال قبل تعریف شده است و در حال انجام آن هستیم.
وی اضافه کرد: هم اکنون این لابراتوار زیرساخت یا لابراتوار تست محموله های سنگین ما در دست ساخت است و تا آخر امسال یا اوایل سال آینده امکان بهره برداری از این زیرساخت آزمایشگاهی در مجموعه پژوهشگاه وجود دارد.
یزدانیان در ادامه به هدف از راه اندازی این لابراتوار اشاره و اشاره کرد: این زیرساخت آزمایشگاهی به پروژه های جاری ما و دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ارائه خدمات می دهد.
وی در آخر اظهار داشت: با توسعه تعاملات بین المللی اگر کشورهای همسایه ما نیاز به تعامل بین المللی داشته باشند می توانیم به آنها نیز ارائه خدمات آزمایشگاهی داشته باشیم.

1404/02/13
10:45:28
0.0 / 5
13
تگهای خبر: پژوهش , خدمات , دانش , دانشگاه
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
عقیده شما در مورد این مطلب فیکس سرور
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
تعمیر سرور فیکس سرور

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین

فیکس سرور: راهنمای گام به گام شما برای مدیریت سرورها؛ آموزش‌های کاربردی، اخبار به روز، و پشتیبانی تخصصی