معرفی آسمان خراش های بادی به دنیا!

معرفی آسمان خراش های بادی به دنیا! به گزارش فیکس سرور، شرکت معماری «زومو»(Zumo) تصاویری نفس گیر در حساب کاربری اینستاگرام خود از طرح های مفهومی آسمان خراش های بادی منتشر نموده است که ادعا می کند پایدار هستند.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، آسمان خراش های سر به فلک کشیده ای را تصور کنید که مانند بالن های بزرگ بالا می آیند و افق شهر را با حضور اعجاب انگیز خود متحول می کنند.
اخیرا شرکت معماری زومو(Zumo) تصاویر مفهومی جالب توجه در حساب کاربری اینستاگرام خود از آسمان خراش های بادی منتشر نموده است که ادعا می کند پایدار هستند.
معرفی مفهوم انقلابی آسمان خراش های بادی، جایی که شگفتی های معماری و نوآوری پایدار در کنار هم قرار می گیرند، چیزی است که در توضیح این تصاویر آمده است.


البته این سازه های بالن مانند هنوز پا به دنیای حقیقت نگذاشته اند. آنها هم اکنون چیزی هستند که توسط هوش مصنوعی تصویرساز Midjourney تصویر شده است، اما آنها بزودی می توانند به حقیقت تبدیل شوند.
این تصاویر، آسمان خراش هایی را نشان می دهند که بر فراز شهرها از نیویورک تا توکیو و از لندن تا دبی در آسمان غوطه ور هستند. به نظر می آید آنها از مواد سبک وزن و انعطاف پذیر ساخته شده اند و به قول شرکت زومو، پایدار هستند.


شرکت معماری زومو جزئیاتی در مورد چگونگی پایداری این نوآوری ها در صورت به حقیقت تبدیل شدن عرضه نکرده است، اما می توانیم تصور نماییم که در صورت نیاز به سادگی میتوان آنها را جهت استفاده مجدد از جایی جمع کرد و سپس در جایی دیگر برپا کرد.
ایده پردازان آینده ای را نشان می دهند که در آن ساختمان های ما می توانند بر فراز آسمان اوج بگیرند، بدون این که ردپای مخرب کربن را از خود بر جا بگذارند. این آسمان خراش های بادی به همان اندازه که در حوزه ساختمان های مرتفع مهم هستند، در مورد روند ساخت سبز هم اهتمام دارند.


الهام گرفتن
معماران امکان دارد بخواهند از برج شانگهای الهام بگیرند که نمونه ای درخشان از گامهای ضروریست که معماران باید برای تولید ساختمان های کم مصرف بردارند. برج شانگهای که در سال ۲۰۱۵ تکمیل شد، هم اکنون دومین ساختمان بلند جهان است و با وجود این که بر فراز خط افق شانگهای قرار دارد، دارای بالاترین رتبه انرژی ممکن (LEED Platinum) است.
این برج از فناوری و مهندسی پیشرفته برای کاهش اثرات زیست محیطی خود استفاده می نماید. شکل و طراحی منحصر به فرد آن به آن اجازه می دهد تا به صورت موثر در مقابل باد مقاومت کند که باعث صرفه جویی ۲۰ هزار متری آرماتور فولادی در طول ساخت آن شده است.
همینطور وابستگی زیادی به انرژی پاک و تجدیدپذیر دارد که مصرف و انتشار گازهای گلخانه ای توسط این برج را به میزان قابل توجهی می کاهد.
برج شانگهای یک موفقیت برجسته در چین است، کشوری که آلودگی و مصرف انرژی برای چندین دهه در آن مخرب و اخطار دهنده بوده است.


حالا باید دید آیا این سازه های بادی جدید می توانند دنباله روی برج شانگهای باشند؟ آیا آنها انرژی سبز و روش های نوین ساخت و ساز را برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از ساخت و ساز معرفی خواهند کرد؟
هم اکنون، این برج ها فقط یک رویا هستند و تنها چند تصویر دقیق از آنها انتشار یافته است. با این وجود، در آینده امکان دارد آنها بسیار رایج شوند.






منبع:

1402/03/07
11:28:47
0.0 / 5
735
تگهای خبر: اینستاگرام , طراحی , فناوری , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین