راهی نوین برای صیانت از مغز در مقابل اسکلروز جانبی آمیوتروفیک

راهی نوین برای صیانت از مغز در مقابل اسکلروز جانبی آمیوتروفیک فیکس سرور: پژوهشگران مرکز پزشکی سیدرز-ساینای آمریکا در مطالعه اخیرشان اعلام نموده اند، سلول های بنیادی درمانی، راهی جدید برای محافظت طولانی مدت از مغز در مقابل اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) را فراهم می کنند.



به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از اس اف، پژوهشگران آمریکایی می گویند یک روش درمانی جدید با بهره گیری از سلول های بنیادی به آنها اجازه می دهد تا از بیماران مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (Amyotrophic lateral sclerosis) یا بیماری "لو گهریگ" (Lou Gehrig's Disease) محافظت کنند و به جلوگیری از زوال عضلانی که بطور معمول در نتیجه اختلال عصبی کشنده رخ می دهد، کمک کنند.

پژوهشگران با موفقیت، عملیات مهندسی و جاسازی پروتئین های محافظ بوسیله سد خونی مغزی بیماران مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) را انجام داده اند و با هیچ عارضه جانبی منفی مواجه نشدند. با این روش درمانی می توان امیدوار بود که با درمان های مشابه، بتوان اثرات تخریبی بیماری هایی همچون فلج اندام، از دست دادن توانایی حرکت، صحبت کردن یا تنفس را تا حد زیادی کم کرد.

این درمان تحقیقاتی، بقای نورون های حرکتی را که به طور معمول در نخاع بیماران مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک تخریب می شوند، می افزاید. پژوهشگران تاکید نمودند که هیچ یک از ۱۸ نفری که تحت ژن درمانی سلول های بنیادی قرار گرفتند، بعد از پیوند هیچ نوع عوارض جانبی جدی را گزارش نکردند.

"کلیو سندسن" (Clive Svendsen) نویسنده مقاله اظهار داشت: استفاده از سلول های بنیادی یک راه قدرتمند برای رساندن پروتئین های مهم به مغز یا نخاع است که در غیر این صورت نمی توانند از سد خونی مغزی عبور کنند.

ایمنی کارآزمایی و فقدان عوارض جانبی در میان بیماران مورد تحسین خیلی از دانشمندان در زمینه درمان اسکلروز جانبی آمیوتروفیک و جامعه تحقیقاتی عصبی قرار گرفته است.

در بیانیه پژوهشگران این مطالعه آمده است: توانستیم نشان دهیم که محصول سلول های بنیادی مهندسی شده را می توان بطور ایمن در نخاع انسان پیوند زد و بعد از یک درمان یکباره، این سلول ها می توانند زنده بمانند و پروتئین مهمی را که برای صیانت از نورون های حرکتی که در اسکلروز جانبی آمیوتروفیک از بین میرود برای بیش از سه سال تولید کنند.



1401/06/17
19:45:41
0.0 / 5
333
تگهای خبر: پژوهش , دانش
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین