پروژه ساخت سریعترین ابررایانه هوش مصنوعی جهان كلید خورد

پروژه ساخت سریعترین ابررایانه هوش مصنوعی جهان كلید خورد فیكس سرور: شركت انویدیا كورپ و دانشگاه فلوریدا برای ساخت سریعترین ابررایانه هوش مصنوعی جهان در آموزش عالی متحد شدند.



به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا، این پروژه ۷۰ میلیون دلاری شامل هدیه ۲۵ میلیون دلاری از طرف شرکت تراشه سازی انویدیا است که شامل سخت افزار، نرم افزار و آموزش بعلاوه ۴۵ میلیون دلار از طرف دانشگاه فلوریدا و کریس مالاکوفسکی، فارغ التحصیل این دانشگاه و یکی از موسسان انویدیا می شود.

این دانشگاه همین طور "های پرگاتور"، ابررایانه فعلی خودرا با بهره گیری از تراشههای انویدیا ارتقا خواهد داد و آنرا تا اوایل سال ۲۰۲۱ عملیاتی خواهدنمود.

بر اساس گزارش رویترز، انویدیا بعنوان سازنده تراشههای گرافیکی برای رایانههای شخصی و واقع گرایانهتر کردن بازیهای ویدیویی مشهور است اما پژوهشگران این شرکت حالا از تراشههایشان در داخل دیتاسنترها استفاده میکنند تا کار رایانشی هوش مصنوعی نظیر آموزش رایانهها برای شناختن تصاویر را سرعت ببخشند.





منبع:

1399/05/01
23:35:21
5.0 / 5
2028
تگهای خبر: آموزش , پژوهش , دانش , دانشگاه
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
عقیده شما در مورد این مطلب فیکس سرور
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
تعمیر سرور فیکس سرور

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین

فیکس سرور: راهنمای گام به گام شما برای مدیریت سرورها؛ آموزش‌های کاربردی، اخبار به روز، و پشتیبانی تخصصی