احتمال انتقال رآكتور هسته ای ناسا به مریخ تا سال ۲۰۲۲

احتمال انتقال رآكتور هسته ای ناسا به مریخ تا سال ۲۰۲۲ به گزارش فیكس سرور پژوهشگران ناسا اعلام نموده اند كه شاید بتوانند تا سال ۲۰۲۲ اولین رآكتور هسته ای را به مریخ بفرستند.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از فیوچریسم، اعضای گروه پروژه "كیلوپاور"(Kilopower) كه پروژه ای مشترك میان ناسا و "وزارت انرژی آمریكا"(DOE) برای راه اندازی نیروگاه هسته ای در فضا است، اعلام نموده اند كه شاید اولین رآكتور این پروژه، تا سال ۲۰۲۲ به مریخ و یا مكان دور دیگری فرستاده شود.
پروژه "كیلوپاور"، یك رآكتور شكافت هسته ای سبك وزن را شامل می شود. این نیروگاه می تواند با شكافتن اتم های اورانیوم، انرژی گرمایی تولید نماید كه در مرحله بعد، به الكتریسیته تبدیل می شود. به قول پژوهشگران این پروژه، نیروگاه متحرك "كیلوپاور" می تواند به مدت ۱۰ سال پی در پی به فعالیت خود ادامه دهد.
"پاتریك مك كلور"(Patrick McClure)، سرپرست این پروژه اظهار داشت: من باور دارم كه می توانیم این پروژه را تا سه سال آینده كامل نماییم و برای ارسال آن آماده شویم. به نظر من، سه سال می تواند زمان مناسبی برای تكمیل این پروژه باشد. ما از انجام دادن این پروژه، بسیار هیجان رده هستیم و باور داریم كه این پروژه، می تواند به اكتشافات جدیدی ختم شود.
باآنكه مك كلور، یك زمان احتمالی را برای پروژه تخمین زده اما ناسا تاكنون، زمان مشخصی برای تكمیل این پروژه اعلام نكرده است.
وجود یك نیروگاه متحرك می تواند برای فضانوردانی كه به ماه یا مریخ سفر می كنند، امیدواركننده باشد. اولین نمونه "كیلوپاور"، حدودا به اندازه یك یخچال است و می تواند روی یك موشك قرار بگیرد. پژوهشگران احتمال می دهند كه این نمونه بتواند یك پایگاه هسته ای با حدود ۴۰ كیلووات قدرت باشد. این مقدار نیرو، برای تامین برق هشت خانه روی زمین كافی است.
این نخستین باری نیست كه انرژی هسته ای، در فضا تحت كنترل درمی آید. خیلی از فضاپیماهای ناسا همچون مریخ نورد "كنجكاوی"(Curiosity)، از انرژی هسته ای بعنوان نیروی محركه خود استفاده می نمایند.



آزمایش "كیلوپاور"
آزمایش های كیلوپاور روی زمین، در سال های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ با موفقیت انجام شدند اما هنوز هیچ تلاشی برای آزمایش رآكتور شكافت هسته ای در فضا صورت نگرفته است.
در هر حال آزمایش های پیشین، نتایج خوبی داشته اند. رآكتور كیلوپاور طی سال ۲۰۱۸ توانست با كمك ژنراتور استرلینگ، انرژی گرمایی حاصل از سوخت هسته ای را به الكتریسیته با كارآیی ۳۰ درصد تبدیل كند كه این مقدار، بسیار بیشتر از ژنراتور فضاپیماهای پیشین است.



1398/05/22
13:22:22
5.0 / 5
4231
تگهای خبر: پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین