فعالیت سه هزار و 260 شركت دانش بنیان در كشور

فعالیت سه هزار و 260 شركت دانش بنیان در كشور به گزارش فیكس سرور رییس مركز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: حدود سه هزار و 260 شركت دانش بنیان در سطوح مختلف دانش بنیان تولید، صنعتی و نوپا در كشور فعال می باشند.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایرنا اسماعیل قادری فر چهارشنبه در حاشیه جلسه هم اندیشی نقش نخبگان و شركت های دانش بنیان در توسعه اقتصاد دانش بنیان خوزستان در هتل نیشكر اهواز در جمع خبرنگاران اظهار نمود: این شركت ها توسط كارگروه ارزیابی تایید صلاحیت شركت های دانش بنیان شناسایی شده و فعالیت می نمایند.
وی اضافه كرد: باور ما این است زیر پایه اساسی گذار از اقتصاد نفتی و تك محصولی به اقتصاد مقاومتی، توجه به مقوله اقتصاد دانش بنیان است و كشور و ملتی می تواند در گردونه اقتصادی موفق باشد كه به حوزه فناوری، نوآوری و علم توجه ویژه داشته باشد.
قادری فر در ادامه بیان كرد: زیرساخت های خوزستان از نظر منابع انسانی و منابع غنی زیرزمینی، قابل توجه هستند و ظهور شركت های دانش بنیان و وجود بیش از 200 واحد فناوری در این استان در مجموعه پارك علم و فناوری، این نوید را می دهد كه حركت درون استانی به سمت نوآوری، فناوری و علم مناسب بوده است.
رییس مركز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینكه جای استارت آپ ها (شركت های نوپا) و كسب و كار های نوین و خلاق در خوزستان خالی است اظهار داشت: از آنجائیكه خوزستان حجم بسیار زیادی از منابع انسانی خوب و با سواد را دارد جوانان می توانند با تشكیل استارت آپ ها و بكارگیری ایده های نوین به اشتغال زایی پایدار دست یافته و سطح رونق اقتصادی استان را با حمایت ما در منظومه راهبردی علم و فناوری در چارچوب قانون حمایت از شركت های دانش بنیان بالا برند.
وی اظهار نمود: جذب و ماندگاری نخبگان نسبت به سال های گذشته در خوزستان افزایش یافته و
این نوید را می دهیم با افزایش سطح فعالیت این نخبگان و نوآوران كه جوانان نخبه این كشور هستند رونق اقتصادی برای مردم به ارمغان آوریم و پاسخ های فناورانه برای چالش های كلیدی خوزستان مانند گرد و غبار داشته باشیم و با این راهكارها، مشكلات مردم را حل كنیم.
قادری فر افزود: تلاش می كنیم بر اساس چالش های منطقه ای و ملی با استفاده از ستادهای توسعه فناوری كه ستادهای چهارده گانه در حوزه های مختلف از جمله نانو، بایو، علوم شناختی، آب، خشكسالی، محیط زیست و انرژی است راهكارهای خلاقانه و نوآورانه برای مسایل فناوری خوزستان پیدا كنیم.
رییس مركز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: درنشست حاضر تلاش بر این است تا موانعی موجود بر سر راه توسعه كسب و كار شركت های دانش بنیان را كه مهمترین آنها موانع توسعه بازار است شناسایی كرده و چالش های كلیدی را بررسی و راهكارهای اساسی بیندیشیم و در برنامه ریزی كلان برای توسعه استان مد نظر قرار دهیم.
وی اضافه كرد: در این نشست مشكلاتی از جمله مطالبات، ضمانت نامه و موانع حضور در سطح ملی و منطقه ای مطرح شد كه باید حل شود.
قادری فر اضافه كرد: برای حل این مسایل یك جریان تدریجی لازم است و از جمله خروجی های این نشست 2 تا سه پروژه عملیاتی با قابلیت عملیاتی شدن در مدت پنج تا 6ماه است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان هم در این نشست اظهار نمود: شورای نخبگان برنامه ریزی و توسعه در خوزستان از مهر امسال راه اندازی شده كه قرار است در زمینه تصمیم سازی به ما كمك نماید.
امید حاجتی اضافه كرد: در این شورا به دور از گرایشات و سلایق سیاسی تمام افراد صاحب نظر در سه سطح دانشگاهی، صاحبان تجربه های بخش دولتی و نخبگان بخش خصوصی گرد هم می آیند و به ارائه راهكار و تصمیم سازی برای حل چالش های اساس خوزستان و كشور كمك می كنند.
وی ادامه داد: كارهای خوبی در این شورا در حال انجام است كه به سطح ملی هم منعكس خواهد شد.
حاجتی بیان كرد: همینطور در حال پیاده سازی مدیریت دانش توسعه و برنامه ریزی برای خوزستان هستیم و هدف این است كه مدیریت دانش در یك استان و یا یك منطقه پیاده سازی شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان اظهار داشت: انگیزه لازم برای نخبگان خوزستان در بخش های مختلف بوجود آمده كه در آن فضا فعالیت كنند تا با امتیازات اعطایی از حداكثر توان آنها در توسعه استان بهره مند شویم.
وی اظهار نمود: آمادگی داریم درراستای سیاست های ملی، حمایت لازم را از حوزه اقتصاد دانش بنیان داشته باشیم.
رییس بنیاد نخبگان تهران و خوزستان هم در این نشست اظهار داشت: یكی از موضوعات مهم در اقتصاد دانش بنیان، حضور و تاثیرگذاری دانش آموختگان دانشگاهی و نخبگان كشور است كه باید در اقتصاد دانش بنیان و مقاومتی پررنگ شود.
علیرضا زراسوندی افزود: یك هزار نفر زیر پوشش بنیاد نخبگان خوزستان هستند كه از این تعداد 40 نفر از مخترعان سطح سه هستند.
وی اضافه كرد: سال گذشته پنج مورد تبدیل سطح مخترعان به انجام رسید كه این سطوح مربوط به تجاری سازی فناوری است.
زراسوندی ادامه داد: دانشجویان با كسب رتبه های خوب ضریب ماندگاری كمی دارند كه از مهمترین دلایل آنها شرایط زیست بومی است.
نشست یك روزه نقش نخبگان و شركت های دانش بنیان در توسعه اقتصاد دانش بنیان خوزستان با حضور نمایندگان شركت های دانش بنیان و برخی مسئولان خوزستان در سرسرای اداری هتل نیشكر اهواز برگزارشد.
3004/ 6037
خبرنگار: خاطره غفاری ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی

 

1396/09/08
22:07:43
5.0 / 5
5359
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین