معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد مطرح كرد

مهم ترین دغدغه جامعه نخبگان و برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان

مهم ترین دغدغه جامعه نخبگان و برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان به گزارش فیکس سرور، معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: جامعه نخبگانی بیشتر از آنکه به حمایت مالی نیاز داشته باشد، به امکاناتی مانند آزمایشگاه، منابع غنی پژوهشی و تحقیقات بدون محدودیت نیاز دارد؛ البته این به معنای غفلت بنیاد ملی نخبگان از مبحث معیشت نخبگان نیست و در این عرصه هم برنامه های جدی طراحی شده و در حال اجرا می باشد.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا، رسول محمدقلی ضمن تبریک ایام دهه فجر با اشاره به اینکه جامعه مخاطب بنیاد ملی نخبگان بسیار گسترده است، اظهار داشت: این بنیاد برای تمام جامعه نخبگانی از سطح دانش آموزی تا نخبگی و رسیدن به مرحله اثرگذاری و تبدیل شدن به یکی از مفاخر برنامه های جدی دارد.
وی با اشاره به اینکه استعدادهای فردی تنها در حوزه های علمی خلاصه نمی گردد، اضافه کرد: خیلی از نخبگان کشور در حوزه هایی مانند کارآفرینی، ادبی، مدیریتی و غیره باید شناسایی و حمایت شوند؛ چونکه این افراد در کنار جامعه علمی، ظرفیت و استعداد لازم و کافی را برای پیشرانی پیشرفت کشور دارند و می توانند در راه پیشرفت کشور اثرگذاری ملموس و شاخص داشته باشند.
محمدقلی افزود: استعداد این افراد باید از کودکی شناسایی شود و بعد از آن با هدایت و حمایت هدفمند به مرحله اثرگذاری برسند.
معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان، خاطرنشان کرد: عموم جامعه نخبگانی علاوه بر استعداد ذاتی و الهی از تلاش و تمرکز کافی هم بهره مند هستند و در راه نخبگانی هم از امدادهای الهی بهره می برند تا بتوانند به یک عنصر اثرگذار در جامعه بومی خود تبدیل شوند.

معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان ضمن اشاره به تنوع سبد حمایتی از جامعه نخبگانی، خاطرنشان کرد: برخلاف آن چه تصور می شود، مهم ترین دغدغه جامعه نخبگان پول و حمایت مالی نیست، چونکه این افراد پس از رسیدن به مرحله اثرگذاری در حوزه تخصصی خودبه خود از امکان و رفاه مالی بالایی برخوردار خواهند شد. در واقع رسیدن به درآمد مالی مطلوب نتیجه ثانویه حرکت نخبگانی است. بنابراین مهم ترین دغدغه این افراد برخورداری از بستر لازم و حمایت کافی برای اثرگذاری در جامعه است. بر همین مبنا است که جامعه نخبگانی بیشتر از آنکه به حمایت مالی نیاز داشته باشد، به امکاناتی مانند آزمایشگاه، منابع غنی پژوهشی و تحقیقات بدون محدودیت نیاز دارد؛ البته این به معنای غفلت بنیاد ملی نخبگان از مبحث معیشت نخبگان نیست و در این عرصه هم برنامه های جدی طراحی شده و در حال اجرا می باشد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، وی با اشاره به اینکه ایران جایگاه فاخری در تولید علم جهان دارد، خاطرنشان کرد: بر مبنای شاخصهای مختلف میزان تولید علم کشورها سنجیده می شود، اما با هر متر و معیاری و با هر شاخصی قطعا ایران رتبه اول منطقه و رتبه اول جهان اسلام را دارد و در میان کشورهای جهان هم از جایگاه بالایی برخوردار می باشد و توانسته در سالهای اخیر از رده ۵۰ و ۶۰ به رتبه ۱۵ برسد که این خود یک دستاورد بزرگ به حساب می آید.




منبع:

1402/11/21
09:52:20
0.0 / 5
268
تگهای خبر: پژوهش , دانش , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین