محققان چینی: سرخ کردنی ها سبب افسردگی می شوند به گزارش فیکس سرور، محققان دانشگاه «ججیانگ» چین در مطالعه اخیرشان اعلام کردند مصرف بیش از اندازه سرخ کردنی ها و چیپس می تواند افراد را افسرده کند. به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، محققان چینی در این مطالعه به بررسی بیشتر از ۱۴۰ هزار نفر در بریتانیا پرداختند. افراد می بایست پرسشنامه ای را در مورد آنچه که در ۲۴ ساعت گذشته خورده اند پر می کردند. محققان این افراد را به صورت متوسط ۱۱ سال پیگیری کردند تا ببینند آیا آن افراد علایم اضطراب یا افسردگی را نشان می دهند یا خیر. محققان گفتند: آن هایی که گفته اند حداقل یک وعده غذای سرخ شده می خورند و این یک بخش معمولی از رژیم غذایی آنهاست، ۱۲ درصد بیشتر از کسانی که غذای سرخ شده نمی خوردند، گرفتار اضطراب می شدند. آنها هفت درصد بیشتر احتمال داشت که علایم افسردگی را نشان دهند. کارشناسان معتقدند آکریل آمید(acrylamide) که یک ماده شیمیایی است که هنگام سرخ کردن و پختن غذاهای نشاسته دار مانند سیب زمینی در دمای بالا ایجاد می شود؛ امکان دارد با التهاب در مغز ارتباط داشته باشد. سیب زمینی سرخ شده، چیپس و گوشت سفید سرخ شده مانند مرغ به صورت قابل توجهی با اضطراب مرتبط بودند. محققان به این نتیجه رسیدند که نتایج این مطالعه اهمیت کاهش مصرف غذای سرخ شده برای سلامت روان برجسته می کند. نویسندگان خاطرنشان کردند: رژیم غذایی با خطر مبتلا شدن به افسردگی و اضطراب مرتبط می باشد. رژیم غذایی غربی شامل غذاهای سرخ شده یا فرآوری شده، غلات تصفیه شده، محصولات قندی و آبجو با خطر بیشتر افسردگی و اضطراب مرتبط می باشد. به صورت معمول، غذاهای سرخ شده بخش عمده ای از رژیم غذایی غربی را می سازند و مصرف غذاهای سرخ شده در سرتاسر جهان بخصوص در طول شیوع کووید افزایش پیدا کرده بود. نتایج این مطالعه نشان داد که مردان و افراد جوان تر تمایل بیشتری به خوردن غذاهای سرخ شده دارند. محققان به بررسی افراد میانسال از مطالعه بانک زیستی انگلستان پرداختند و از آنها خواسته شد پرسشنامه هایی را در مورد عادات غذایی و وضعیت روانی خود پر کنند. ارتباط بین غذا و افسردگی و اضطراب بشدت در مردان و افراد زیر ۶۰ سال پیدا شد. افرادی که در پرسشنامه غذا گفتند حداقل یک وعده سیب زمینی سرخ شده یا گوشت سفید سرخ شده مصرف کرده بودند، چهار درصد بیشتر در معرض خطر مبتلا شدن به علایم اضطراب بودند. محققان این مطالعه گورخرماهی را در معرض آکریل آمید قرار دادند تا بتوانند تاثیر این ماده شیمیایی را در افرادی که غذای سرخ شده می خورند دریابند. این ماهی رفتارهایی شبیه اضطراب و افسردگی مانند دوری کردن بیشتر از دیگران و کمتر کاوش کردن از خود نشان داد. آکریل آمید که در نان تست سوخته هم یافت می شود، قبلا با چاقی و بیماری های قلبی عروقی مرتبط بوده است. آزمایش های حیوانی شواهدی را عرضه می دهد که نشان داده است این ماده شیمیایی امکان دارد بر نحوه تنظیم کلسترول توسط بدن تاثیر بگذارد که این امر می تواند با اضطراب و افسردگی ارتباط داشته باشد. همینطور امکان دارد سبب التهاب در مغز شود که می تواند بر وضعیت روانی افراد تاثیر بگذارد. منبع: فیكس سرور 1402/02/07 12:52:52 0.0 / 5 488 تگهای خبر: دانش , دانشگاه , محصولات , محقق این پست فیکس سرور را پسندیدید؟ (0) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط توسعه یک درمان امیدبخش برای علایم اسکیزوفرنی دانشمندان آلزایمر را درون یک ظرف ریختند! عرضه دستاوردهای نوآورانه در همایش بین المللی بیوانفورماتیک ایران باکتری زباله ها رگ های خونی را پیر می کند نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳