تاثیر شگرف انار در مبارزه با سرطان روده بزرگ

تاثیر شگرف انار در مبارزه با سرطان روده بزرگ فیکس سرور: پژوهشگران دانشگاه گوته فرانکفورت در مطالعه اخیرشان اظهار نمودند متابولیت انار سلول های ایمنی بدن را که با تومور مبارزه می کنند، تقویت می کند.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از تی ان، پژوهشگران موفق به شناسایی رویکرد جدیدی برای درمان سرطان روده بزرگ شده اند. در مدلهای پیش بالینی و مطالعات روی سلول های ایمنی انسان، پژوهشگران دریافتند که اورولیتین آ(محصول متابولیت انار) عملکرد سلول های ایمنی را در مبارزه با سرطان بطور پایدار بهبود می بخشد.
سرطان روده بزرگ همچنان یک بیماری با میزان مرگ و میر بالا در مراحل پیشرفته است. در سالهای اخیر، یافته های تحقیقاتی گوناگون تشخیص و درمان سریع این بیماری را بهبود بخشیده است، بااینکه متأسفانه همه بیماران به اندازه کافی به رویکرد های درمانی جدید پاسخ نمی دهند، اما تحقیقات فعلی نشان داده که یکی از خاصیت های بیماریهای تومور، اختلال در عملکرد سیستم ایمنی است: سلول های ایمنی که مقرر است با تومور مبارزه کنند، بطور سیستماتیک توسط بافت اطراف تومور، یعنی ریزمحیط تومور، سرکوب می شوند. در نتیجه، عملکرد سلول های T که پاسخ ایمنی طبیعی بدن ما در مقابل سرطان هستند، محدود می شود و به تومور اجازه رشد و گسترش غیرقابل کنترل را می دهند. بتازگی یک تیم تحقیقاتی به سرپرستی پروفسور "فلوریان گرتن" از دانشگاه گوته فرانکفورت، گام مهمی برداشته و به راهکار احتمالی این مشکل نزدیک تر شده است.
در این مطالعه پژوهشگران نشان دادند که اورولیتین آ (urolithin A) یک مسیر بیولوژیکی را القا می کند که میتوکندری، نیروگاه سلول در سلول های T را بوسیله فرآیندی به نام میتوفاژی بازیافت و تجدید می کند. میتوکندری های پیر و لطمه دیده در سلول های T برداشته شده و با میتوکندری های جدید و کاربردی جایگزین می شوند. این برنامه ژنتیکی سلول های T را تغییر می دهد و بدین سبب توانایی بیشتری برای مبارزه با تومور به آنها می دهد. پژوهشگران پتانسیل درمانی اورولیتین آ را به دو صورت نشان دادند: از یک طرف، اورولیتین آ می تواند به عنوان یک غذا در مدل پیش بالینی استفاده گردد که رشد تومور را محدود می کند و حتی با ایمونوتراپی موجود بصورت هم افزایی عمل می کند. از طرف دیگر، فواید اورولیتین آ در سلول های T انسانی نیز مشاهده شد. درمان آزمایشگاهی با اورولیتین آ سلول های T انسانی را جوان سازی می کند و سلول های بنیادی T خاطره را در لابراتوار تولید می کند.
دکتر دومینیک دنک، پزشک بیمارستان دانشگاه فرانکفورت و نخستین نویسنده این مطالعه، اظهار داشت: دلیل این که یافته های ما هیجان انگیز هستند، این است که ما تمرکز خودرا بر سلول تومور نگذاشته ایم، بلکه بر روی سیستم ایمنی و دفاع طبیعی در مقابل سرطان معطوف کرده ایم. ما امیدواریم از این برای بهبود پایدار درمان سرطان روده بزرگ و همین طور سایر سرطان ها استفاده نمائیم.




منبع:

1401/08/07
08:57:30
0.0 / 5
310
تگهای خبر: پژوهش , دانش , دانشگاه , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین