پیدا کردن درمانی برای کرونا با کمک یک ربات

پیدا کردن درمانی برای کرونا با کمک یک ربات محققان دانشگاه فناوری ˮچالمرزˮ سوئد برای سریع تر انجام دادن تحقیقات خود به منظور پیدا کردن درمانی برای بیماری کووید-۱۹، از یک ربات دانشمند کمک گرفته اند.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از یورونیوز، مدتهاست که بیماری کووید-۱۹ در جهان شیوع پیدا کرده و افراد بسیاری در جهان به آن مبتلا شده و برخی هم جان خودرا از دست داده اند. در بین این همه گیری، فناوری نقش پررنگی در جلوگیری از مبتلا شدن به این بیماری ایفا کرده و می کند. یکی از فناوری های ساخت دست بشر که کمک شایان توجهی دراین زمینه به دانشمندان کرده است، ربات ها هستند.
طی این مدت ربات های بسیاری برای انجام کارهای مختلف توسعه داده شده اند که بیشتر آنها برای ضدعفونی کردن معابر و بیماستان ها و ارسال دارو به بیماران به وجود آمده بودند اما به تازگی پژوهشگران درباره رباتی گفته اند که همانند پزشکان در آزمایشگاه مشغول به کار است.
ربات دانشمندی که پژوهشگران سوئدی از آن استفاده می نمایند، "Eve" نام دارد. Eve ​یک سیستم آزمایشگاهی مبتنی بر هوش مصنوعی است که می تواند کارهای تحقیقاتی مانند آزمایش مواد شیمیایی، برنامه ریزی و انجام آزمایش ها را بصورت خودکار انجام دهد.
"ایوجنیا تیکووا"(Ivgeniia Tiukova) محقق این مطالعه اظهار داشت: ربات Eve بطور دقیق تمام مواد شیمیایی را بررسی نموده و می کوشد همان ساختارها را پیدا کند. به بیانی دیگر این ربات گام بعدی خودرا برمبنای یافته های پیدا و بررسی شده در مرحله پیشین، انتخاب می کند.
پژوهشگران دانشگاه فناوری چالمرز در یوتبری می گویند، ربات یاد شده می تواند کارهایی را که دانشمندان مجبور به انجام آن بودند را انجام دهد. آنها حتی می توانند انجام کارهای پیچیده و چالش برانگیزتر را هم به او بسپارند.
"پر سانرهاگن"(Per Sunnerhagen) استاد شیمی دانشگاه فناوری چالمرز اظهار داشت: ما چند هزار آزمایش را بررسی می نماییم که انجام این کار توسط ما زمان بر است و طول می کشد اما این ربات خیلی سریع این کار را انجام می دهد.
ربات "Eve " کار خودرا در دانشگاه منچستر در شمال انگلستان شروع کرد. این ربات در آنجا به پژوهشگران در انجام تحقیقات درباره پیدا کردن درمان بیماری مالاریا کمک می کرد. اما برای انتقال آن به یوتبری پژوهشگران بازوهای رباتیک، بخش حمل مایعات، نگهداری دارو و تجهیزات کشت مخمر آنرا جدا کردند.
"راس کینگ"(Ross King) دانشمند بریتانیایی که این ربات را توسعه داده در اطلاعیه ای اظهار داشت که امیدوار است پژوهشگران "چالمرز" بتوانند با کمک این ربات گام های مهمی برداشته و در نتیجه به حل چالش های اجتماعی کمک کنند.




منبع:

1400/05/10
13:16:12
0.0 / 5
402
تگهای خبر: پژوهش , دانش , دانشگاه , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین