مزایا و معایب آنتی ویروس های مجانی

مزایا و معایب آنتی ویروس های مجانی به گزارش فیكس سرور این گزارش به مرور و بررسی مزایا و معایب نرم افزارهای آنتی ویروس مجانی در سیستم های كامپیوتری می پردازد.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا، نرم افزارهای آنتی ویروس مجانی همواره از جانب خیل عظیمی از كاربران كامپیوتر های شخصی و لپ تاپ مورد توجه و استقبال فراوانی قرار گرفته اند بگونه ای كه در آخرین گزارش های انتشار یافته، بالغ بر ۵۲.۶ درصد از كاربران در سراسر جهان برای شناسایی ویروس، بدافزار و باج افزارهای كامپیوتری از آنتی ویروس های مجانی استفاده می نمایند این بدان معناست كه آنتی ویروس های پولی علیرغم خدمات و قابلیت های گوناگونی كه برای كاربران به ارمغان می آورند و حفاظت از حریم خصوصی و اطلاعات شخصی آنها را خیلی بیشتر تضمین می كنند، اما با این وجود كاربران همچنان تلاش دارند از نسخه های مجانی آنها استفاده كنند.
بر مبنای گزارشی كه در وب سایت startups.co.uk آمده است، مزایا و معایب استفاده از نرم افزارهای آنتی ویروس مجانی در سیستم های كامپیوتری ذكر شده است كه در زیر به آن خواهیم پرداخت:
مزایای نرم افزارهای آنتی ویروس مجانی كامپیوتر ای: ۱. كاهش و صرفه جویی در هزینه های كاربران رایانه
یكی از مهم ترین عواملی كه سبب شده است نرم افزارهای آنتی ویروس مجانی از استقبال و محبوبیت فراوانی در سراسر جهان برخوردار شود، كاهش هزینه ها و كمك به صرفه جویی مالی در بین كاربران است چون كه به عقیده خیلی از كاربران، خریداری یك ماهه، چند ماهه و نهایتاً یك ساله یك نرم افزار كامپیوتری برای آنها به دلار هزینه بالایی به حساب می آید و توجیه و صرفه اقتصادی چندانی ندارد. البته این در حالیست كه كارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری اعتقاد دارند كه عدم آگاهی كاربران نسبت به اهمیت بسیار بالای محافظت از حریم خصوصی و امنیت سایبری سبب شده است كه آنها صرف هزینه برای خریداری و استفاده از نرم افزارهای آنتی ویروس پولی را هزینه های مازاد و اضافی تلقی كنند در غیر این صورت، آنرا هزینه ای ضروری خواهند دانست و با میل و اشتیاق درونی خود آنتی ویروس های پولی را هم خریداری خواهند كرد.
۲. امكان تست و استفاده آزمایشی پیش از تصمیم به استفاده همیشگی از آن
آنتی ویروس های مجانی به كاربران این امكان را می دهند تا به مدت كوتاهی آنرا نصب و استفاده كنند و در صورتیكه از خدمات و قابلیت های آن رضایت كافی را داشتند، بعنوان آنتی ویروس در كامپیوتر خود از آن استفاده كنند.
معایب نرم افزارهای آنتی ویروس مجانی كامپیوتر ای: ۱. احتمال بیشتر صدمه پذیری
صدمه پذیری آنتی ویروس های مجانی همواره بیشتر از سایر نسخه های پولی آن است چونكه در این نسخه ها، معمولاً جدیدترین و پیشرفته ترین ویروس ها و بدافزارهای آنلاین موجود در فضای وب شناسایی و تشخیص داده نمی گردد و تنها ویروس های قدیمی تر و شناخته شده تر را بعنوان تهدیدهای كامپیوتری شناسایی می كند.
۲. امكان نفوذ هكرها و مجرمان سایبری با استفاده از حفره های امنیتی
با وجود صدمه پذیری های بالاتر، هكرها و مجرمان سایبری هم قادر خواهند بود با استفاده از حفره های امنیتی به اطلاعات شخصی و ذخیره شده در كامپیوتر كاربران موردنظر دسترسی و نفوذ پیدا كنند.
۳. عدم محافظت آفلاین
نسخه های مجانی نرم افزارهای آنتی ویروس معمولاً تنها در صورتیكه به فضای وب متصل شده و آنلاین باشید، قادر خواهند بود از اطلاعات شما در مقابل ویروس های كامپیوتری محافظت كنند و آنها را تشخیص داده و به مقابله با آنها بپردازند.
۴. عدم محافظت از تمامی دستگاه های الكترونیكی مرتبط و یكپارچه
نسخه های مجانی آنتی ویروس های كامپیوتری معمولاً از سایر دستگاه های متصل به كامپیوتر اصلی پشتیبانی نمی كند و شما باید برای حفظ حریم خصوصی و بهبود امنیت سایبری آنها به صورت جداگانه نرم افزارهای جداگانه ای تهیه، نصب و دانلود كنید.



1398/04/11
13:51:33
5.0 / 5
4906
تگهای خبر: آنلاین , الكترونیكی , باج افزار , بدافزار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین