سازمان فناوری اطلاعات و بورس تفاهم نامه نوشتند

سازمان فناوری اطلاعات و بورس تفاهم نامه نوشتند فیكس سرور: تفاهم نامه بین سازمان فناوری اطلاعات و سازمان بورس اوراق بهادار به امضا رسید.



به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا، رسول سراییان - رئیس سازمان فناوری اطلاعات - امروز در نشست خبری با اشاره به انعقاد تفاهمنامه میان سازمان فناوری اطلاعات و سازمان بورس اوراق بهادار اظهار نمود: هدف این تفاهم نامه هم افزایی و همسویی در جهت عرضه خدمات بیشتر به مردم است. ورود فناوری اطلاعات در تمامی صنایع روز به روز بیشتر می گردد و بعنوان توانمندساز، پیش برنده عرضه خدمات و تسهیل در عرضه خدمت و شفاف كردن فعالیت ها نقش محوری دارد. این تفاهم نامه در ارتباط تنگاتنگ و نزدیك با سازمان بورس انجام شده و اقدامی برای جلب مشاركت حداكثری به بازار سرمایه است.

وی درباره محورهای این تفاهم نامه بیان كرد: نخستین محور برگرفته از توسعه دولت الكترونیكی است؛ این تفاهم نامه به تبادل اطلاعات با سازمان بورس و مركز تبادل داده منجر و این كار بدون دخالت انسانی و به صورت الكترونیكی انجام می گردد. بازار سرمایه حدود ۵۰ میلیون مخاطب دارد و در این لحظه بازار تعیین كننده است.

او درباره محور دوم اظهار داشت: محور دوم زیرساخت های فناوری اطلاعات در حوزه مالی و بهره گیری از فناوری های جدید مثل بلاكچین و خدمات ابری است. سازمان فناوری اطلاعات هرچه تجربه دارد را به كار می گیرد كه سبب می گردد خدمات را امن تر در دسترس مردم قرار دهیم.

وی افزود: محور دیگر كسب و كارهای نوپا در حوزه مالی یا فین تك ها هستند. فین تك ها جزو توسعه یافته ترین كسب و كارهای تكنولوژی هستند و باعث اشتغال در كارآفرینی می شوند.

سراییان به امنیت داده ها بعنوان محور دیگر این تفاهم نامه اشاره نمود و اضافه كرد: امنیت داده ها و امن سازی زیرساخت های اطلاعات در بازار سرمایه از اركان مهم می باشد. باید در برابر حملات بیرونی و درونی از اطلاعات حفاظت شود كه با عنایت به تجربه سازمان فناوری اطلاعات و همكاری مركز ماهر در این خصوص فعالیت خواهیم داشت.
وی با اشاره به محور پنجم تحت عنوان انتقال دانش سرمایه بیان كرد: انتقال دانش سرمایه برای این است كه مسیر توسعه در بازار سرمایه را سریع تر طی نماییم.
سراییان با اشاره به طرح نوآفرین برای رفع موانع و چالش كسب وكارهای نوپا بیان كرد: بیمه، مالیات، ثبت و انحلال شركت ها از چالش جدی كسب وكارهاست. ما تلاش كردیم بر مبنای تجارب بین المللی در قالب طرح نوآفرین جلو برویم. درباره چالش های موجود ضرورت اصلاح قوانین هست. نقطه امید ما حمایت شخص رئیس جمهوری و اراده و عزم وزیر ارتباطات است كه قول پیگیری دادند. ضمانت اجرایی هم دوسویه است. بخشی از سوی دولت و بخشی هم مطالبه ی كسب و كارهاست. به واسطه تاخیر در این حوزه، عقب ماندگی در حوزه قوانین داریم كه باید به آن ها توجه گردد.
رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در پاسخ به سوالی درباره اینكه آیا دولت در تكنولوژی های جدید سرمایه گذاری می نماید یا این كار را به بخش خصوصی می سپارد، اظهار داشت: اگر حكم قانونی و ضرورتی در كار نباشد، مداخله اجرایی و سرمایه گذاری نمی نماییم و توسعه بازار به بخش خصوصی سپرده می گردد.

محدودیتی برای پذیرش شركت های ICT در بازار سهم نیست
در این نشست همینطور محمدی - رییس سازمان بورس و اوراق بهادار - در پاسخ به سوالی درباره محدودیت شركت های اینترنتی و ICT برای ورود به بورس، اظهار داشت: در پذیرش شركت های ICT محدودیتی نیست، گاهی مدارك شركت ها برای پذیرش كافی نیست و رویه زمان بر می گردد.
وی افزود: ارزش گذاری شركت های حوزه ICT یا به اصطلاح دات كام متفاوت از شركت های سرمایه محور است و این تفاهم نامه می تواند مقدمه ای باشد كه با كارشناسان رسمی دادگستری به زبان و رویه ای مشتركی برای ارزش گذاری این شركت ها برسیم.
رییس بورس و اوراق بهادار همینطور اظهار نمود: معامله پتنت ها و برندها در فرابورس به راه افتاده است اما در حوزه ارزش گذاری نیازمند كمك سازمان فناوری اطلاعات ایران هستیم. اتفاقا امروز هم در با معاون رییس جمهور درباره پشتیبانی از دانش بنیان ها و مالكیت فكری جلسه ای داریم. برخی حوزه ها می توانند از بورس تامین مالی می كنند و برخی حوزه ها مانند ساخت اپلیكیشن ها نیاز به سرمایه كمتری دارند، با استفاده از تامین مالی جمعی دارند كه تامین مالی جمعی در كشور قانونی و با دریافت مجوز قابل انجام است.



1397/05/08
22:37:40
5.0 / 5
4474
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین