رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی :

تحقق جهش های بزرگ علمی با همكاری مراكز تحقیقاتی دنیا

تحقق جهش های بزرگ علمی با همكاری مراكز تحقیقاتی دنیا به گزارش فیكس سرور رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اظهار داشت: بدون همكاری های بین المللی مراكز تحقیقاتی نخواهند توانست درمسیر رشد علمی جهش های بزرگی داشته باشند؛ ازاین رو ضروری است تحقیقات چند كشوری و گسترده را شكل دهیم.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایرنا، دكتر محمد آقاجانی روز یكشنبه در هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی اظهار نمود: امروزه در حوزه تحقیقات پزشكی دوره تحقیقات انفرادی سپری شده است و كشور ما برای پیشرفت های علمی به اینگونه همكاری ها با سایر مراكز دنیا نیازمند است كه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی به این مورد بعنوان یكی از راهبردهای پژوهشی خود توجه دارد.
وی اضافه كرد: مبحث بعدی این راهبرد، بحث ارتقای سلامت مردم، رفاه اجتماعی و خلق ثروت بعنوان اهداف نهایی پژوهش است؛ اگر از این اهداف غافل باشیم، ممكن است به بیراهه برویم.
آقاجانی به مبحث نقش مراكز تحقیقاتی و پژوهش در حوزه علوم پزشكی در زمینه اقتصاد سلامت اشاره نمود و اظهار داشت: جامعه ما درحال پیرشدن است و سن متوسط جامعه روبه افزایش گذاشته و امید به زندگی افزایش یافته است و به تبع آن بیماری های غیرواگیر و هزینه های بسیار گزاف درمان این بیماری برجامعه تحمیل می كند؛ وظیفه ما است كه در حوزه اقتصاد سلامت هم تلاش نماییم و هزینه های غیرضروری این حوزه را حذف نماییم.
وی ادامه داد: عمق بخشیدن به پژوهش ها در كنار افزایش شاخص مقالات، اهمیت زیادی دارد كه باید مورد توجه قرار گیرد.
آقاجانی تصریح كرد: موفقیت دانشگاه در امر پژوهش زمانی مشخص می گردد كه نتایج تحقیقات در بهبود آموزش پزشكی، روش های درمانی، تجهیز دارو و خدمات بهداشتی نمایان شود.
وی به توجه به شركت های دانش بنیان بعنوان راهبرد بعدی دانشگاه شهید بهشتی اشاره نمود و اظهار داشت: از آنجایی كه تولید فناوری یك ضرورت قطعی در عرصه پزشكی و سایر حوزه ها بعنوان اهداف پژوهش است، شركت های دانش بنیان برای توسعه فناوری و خلق ثروت در این زمینه اهمیت ویژه ای دارند كه باید در این زمینه هم تلاش شود.
وی همینطور درمورد بیمارستان ها و مراكز تحقیقات بالینی در بیمارستان ها اظهار نمود: متخصصان بالینی ما فرصت چندانی برای رفتن به ستاد دانشكده ها برای فعالیت های پژوهشی و كمك گرفتن در زمینه تولید مقاله ندارند؛ مراكز تحقیقاتی در دانشگاه ها بسیار موثر هستند و می توانند مشاوره های آماری و بررسی بر متون و نگارش مقالات و پژوهش ها را در اختیار متخصصان بالینی قرار دهند.
آقاجانی اضافه كرد: تاسیس این مراكز از چند بیمارستان آغاز شد و درحال حاضر همه بیمارستان های ما این مراكز را در اختیار دارند و ما در این دانشگاه هم تلاش داریم از این مراكز حمایت نماییم تا در حوزه تحقیقات بالینی هم به موفقیت های لازم دست یابیم.
رییس دانشگاه شهید بهشتی به نقش رسانه در زمینه توسعه تحقیقات پزشكی اشاره نمود و با اشاره به اینكه ما از این رسانه بسیار كم در این زمینه بهره برده ایم، ادامه داد: تبادل مراكز تحقیقاتی با رسانه ها هم می تواند خودباوری ملی تولید كند و هم برای فعالان عرصه سلامت و مردم این باور را تولید كند كه حوزه پزشكی، حوزه پیشتازی در كشور ما است و ظرفیت های زیادی در این حوزه وجود دارد.
آقاجانی همینطور بر ضرورت آموزش مردم تصریح كرد و اظهار داشت: افزایش آگاهی عمومی در زمینه دانش تندرستی با استفاده از ارتباط پژوهشگران با رسانه ها محقق خواهد شد؛ بیان نتایج این تحقیقات به زبان ساده و زبانی كه مردم بتوانند با آن ارتباط برقرار كنند، می تواند در این زمینه موثر باشد.
هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی امروز یكشنبه با حضور جمعی از مسئولان و دست اندركاران این حوزه در دانشكده علوم پزشكی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.
در این مراسم از پژوهشگران، فناوران، دانشجویان، اعضای هیات علمی، دانشكده ها و مراكز تحقیقاتی، مقالات، كتاب ها و مجلات برگزیده تقدیر گردید.


 

1396/10/03
20:05:29
5.0 / 5
4743
تگهای خبر: دانش بنیان , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین