مسئول گوشی های سرقتی كیست

مسئول گوشی های سرقتی كیست به گزارش فیكس سرور باآنكه خرید گوشی های دست دوم در بازار رایج است، اما از آنجایی كه تضمینی نیست كه این گوشی ها مسروقی نباشند، این خریداران هستند كه باید دقت كنند تا گرفتار مشكل نشوند.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا، اگر از شما بپرسند برای خرید گوشی های دست دوم به كجا می توانید رجوع كنید، بطور قطع تقاطع خیابان جمهوری و حافظ و روبه روی پاساژ علاءالدین یكی از مكان هایی است كه از آن نام می برید. باآنكه خرید گوشی و لوازم جانبی آن و یا خیلی از لوازم الكترونیكی دیگر از این منطقه كه در اختیار دست فروشان قرار دارد، نمی تواند تضمینی داشته باشد كه این دستگاه ها مسروقی نباشند، با این حال آنها در سال های گذشته همچنان بازار خویش را داشته اند.

البته خرید گوشی های دست دوم به خودی خود كاری مذموم نیست، چه بسا خیلی از افراد كه بعد از ارتقای گوشی های هوشمند خود به مدل بالاتر، گوشی های قدیمی خویش را به فروش می گذارند و برخی دیگر هم به هر دلیلی به خرید این گوشی های دست دوم كه بطور قطع هزینه شان از مدل های نوی این گوشی ها كمتر است، می كنند. اما مشكل از جایی شروع می گردد كه این گوشی های دست دوم، با استفاده از سرقت به دست این فروشندگان خیابانی رسیده باشند.

با توجه به اینكه راه هایی برای یافتن گوشی های مسروقی با استفاده از فعال كردن قابلیت های موجود در گوشی های هوشمند و یا قابلیت هایی كه سیم كارت های اپراتورها برای كاربران قرار داده اند، وجود دارد، ممكن است كه بعد از به سرقت رفتن گوشی توسط سارقین، مالك گوشی اقدام به ردیابی آن كند.

هرچند در پیدا شدن گوشی های مسروقی هم چند و چون بسیاری وجود دارد و به علت دردسرهایش، افراد غالبا از پیگیری آن پشیمان می شوند، اما این احتمال هم هست كه بعد از چند روز و یا چند ماه، بالاخره مالك گوشی بتواند دستگاه خویش را بیابد. همینطور به اعتقاد محمود واعظی -وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات- با اجرایی شدن طرح رجیستری تلفن های همراه، به راحتی امكان پیدا شدن گوشی های گمشده وجود خواهد داشت.

در چنین شرایطی، مشخص نیست كه گوشی به سرقت رفته همچنان در اختیار سارق باشد و یا كسی كه اقدام به سرقت گوشی كرده، به جهت اینكه زودتر بتواند دستگاه مسروقی را به پول تبدیل كند، به همین مراكز معروف به فروش گوشی های دست دوم رجوع و اقدام به فروش آن كرده باشد. یا اینكه در مرحله بعدی، فردی كه برای خرید گوشی دست دوم به بازار رفته، این گوشی مسروقی را گرفته باشد. در هر حالت، دیگر بعید است بتوان اصل فروشنده گوشی سرقتی یعنی سارق را پیدا كرد، زیرا بعید به نظر می رسد كه سارق اثری از خود به جای گذاشته باشد.

ممكن است خرید گوشی های مسروقه با قیمت هایی بسیار نازل هم در جریان باشد و این گوشی ها با قیمتی حتی حدود یك چهارم قیمت واقعی به فروش برسند. اما معمولا این نوع گوشی ها بدون عرضه جعبه و فاكتور از جانب دستفروشان خرید و فروش می گردد و از آنجایی كه مكان ثابتی برای دستفروشان وجود ندارد، بعد از خرید گوشی امكانی برای ارجاع مشكلات به فروشنده فراهم نیست.

به همین دلیل است كه از جانب مراجع قضایی و یا سایر مسوولان، همواره اخطار داده می گردد كه خریداران هنگام خرید گوشی دقت لازم را داشته باشند، زیرا در صورت خرید گوشی مسروقه، در نهایت فردی كه گوشی را بدون فاكتور خریداری كرده، تحت تعقیب قضایی قرار خواهد گرفت و تمام مسوولیت آن بر عهده فرد خریدار است.



 

1396/09/04
23:14:44
5.0 / 5
6138
تگهای خبر: هوشمند , گوشی هوشمند , اپراتور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین