تشخیص كرونا بوسیله دانگل تلفن هوشمند

تشخیص كرونا بوسیله دانگل تلفن هوشمند فیکس سرور: پژوهشگران ˮدانشگاه رایسˮ یک دانگل میکروفلوئیدیکی ساخته اند که می تواند وجود کروناویروس سندرم حاد تنفسی 2 را در یک قطره خون آزمایش کند و نتایج آنرا بعد از اتصال به تلفن همراه نشان دهد.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از مدگجت، این آزمایش در کمتر از یک ساعت انجام می شود و با شناسایی پروتئین نوکلئوکپسید کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ و با بهره گیری از نانودانه های مغناطیسی مملو از آنتی بادی کار می کند. پژوهشگران در آزمایشات دریافتند دستگاه مذکور می تواند سطح بسیار کمی از پروتئین را تشخیص دهد و بعنوان یک ابزار تشخیصی حساس عمل کند.
مبارزه با کووید-۱۹ همچنان ادامه دارد و آزمایش یکی از سلاح های معمول و کاربردی ما در جلوگیری از شیوع ویروس می باشد. آزمایش واکنش زنجیره ای پلیمراز(PCR) همچنان بهترین آزمایش استاندارد برای تشخیص ابتلای افراد به ویروس می باشد اما زمان بر است و برای انجام آن به حضور متخصصان و تجهیزات آزمایشگاهی بسیار پیشرفته نیاز است. آزمایشات سریعی که در کلینیک های پزشکی، فرودگاه ها یا حتی داروخانه ها انجام می شود نیز در جلوگیری از انتقال بسیار مفید هستند.
نکته جالب درباره دستگاه مذکور این است که می تواند پروتئین ویروسی را در یک قطره خون تشخیص دهد. دیگر افراد مجبور نیستند برای انجام آزمایش درد وارد شدن یک سواب بزرگ به بینی خودرا تحمل کنند. از مزایای دیگر این دستگاه می توان به قابل حمل بودن آن اشاره نمود.
"پیتر لیل هوج"(Peter Lillehoj) محقق این مطالعه اظهار داشت: نکته جالب درباره دستگاه مذکور این است که به آزمایشگاه نیاز ندارد و افراد می توانند کل عملیات آزمایش را انجام دهند و کار با ابزار مذکور آسان است.
تراشه میکروفلوئیدیک حاوی نانودانه های مغناطیسی است که با آنتی بادی مقابل پروتئین نوکلئوکپسید کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ پر شده است. یک آهنربای خارجی نیز دانه ها را به سمت یک سنسور الکتروشیمیایی(که در پاسخ به پروتئین گرفته شده یک جریان تولید می کند)، می کشاند و سپس هنگامی که به تلفن هوشمند استاندارد متصل می شود دستگاه این داده ها را برای تفسیر آسان نتایج به یک برنامه می فرستد. این آزمایش سریع است و در کمتر از ۵۵ دقیقه نتیجه را نشان میدهد و می تواند به اندازه ۵۰ پیکوگرم پروتئین در هر میلی لیتر را تشخیص دهد.





منبع:

1399/12/17
13:49:10
0.0 / 5
889
تگهای خبر: پژوهش , دانش , دانشگاه , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین