توسط محققان ام.آی.تی توسعه داده شد

اطمینان از پوشش صورت بوسیله ماسك با كمك سنسور

اطمینان از پوشش صورت بوسیله ماسك با كمك سنسور محققان ˮبیمارستان زنان برایامˮ و ˮموسسه فناوری ماساچوستˮ ماسك تنفسی جدیدی را طراحی كردند كه همانند ماسك های استاندارد N95 پیشرفته به نظر می آید و با كمك حسگرهایی از پوشش كامل صورت بوسیله ماسك اطمینان حاصل می شود.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از مدگجت، این ماسک تنفسی شفاف شامل حسگرهایی است که به کاربران اجازه می دهد تا بفهمند که ماسک کاملاً صورت آنها را پوشانده است یا خیر و هنگام نیاز به تعویض فیلترها نیز به کاربران هشدار داده می شود. این ماسک "ماسک تنفسی شفاف، الاستومری، سازگار و با دوام (TEAL) نامیده می شود. کاربران می توانند آنرا بطور مکرر استریل کنند و باردیگر از آن استفاده کنند که این کار به کاهش ضایعات و جلوگیری از کمبود ماسک کمک می نماید.
"جیووانی تراورسو"(Giovanni Traverso) محقق این مطالعه اظهار داشت: طی بیماری همه گیر "کووید-۱۹"، نیاز به ماسک های تنفسی و ماسک معمولی بسیار ضروری بوده است. ما طی این مطالعه تلاش نموده ایم تا یک پلت فرم تنفسی را توسعه دهیم که نه فقط راحت باشد و به درستی روی صورت کاربر قرار گیرد بلکه بتواند استریل شود و باردیگر مورد استفاده قرار گیرد. در این مطالعه ما تا ۱۰۰ چرخه تجدید استریل کردن را بررسی کردیم و دریافتیم که ماسک تنفسی TEAL که ما طراحی نموده ایم می تواند در مقابل آن مقاومت کند.
تا حالا پژوهشگران انواع روش های استریل کردن همچون سفید کردن، استریل کردن با اشعه فرابنفش، اتوکلاو، مایکروویو و قرار گرفتن در معرض الکل ایزوپروپیل را بر روی ماسک آزمایش کرده اند. این ماسک با بهره گیری از هر روش ضدعفونی کننده قابلیت ارتجاعی و اثربخشی خودرا حفظ نموده که این مساله نشان میدهد که جهت استفاده در طیف گسترده ای از مراکز درمانی مناسب می باشد.
این دستگاه همین طور دارای حسگرهایی است که به کاربران در پوشیدن صحیح آن کمک می نماید. این ماسک شامل یک پوشش ترموکرومیک است که هنگام تماس با پوست تغییر رنگ می دهد و به کاربران کمک می نماید تا اطمینان حاصل کنند که کاملاً ماسک روی صورت آنها قرار گرفته است یا خیر. سنسورهای دیگر می توانند زمان اشباع فیلترها را تشخیص دهند و پارامترهای مختلف دیگری همچون فشار دم/ بازدم، میزان تنفس و دمای بازدم را اندازه گیری کنند. ماسک مذکور به سبب شفاف بودن همین طور ممکنست به برقراری ارتباط کمک نماید که انجام این کار ممکنست با ماسک های معمولی مشکل باشد.






منبع:

1399/08/26
21:30:58
5.0 / 5
1357
تگهای خبر: پژوهش , دستگاه , فناوری , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین