نقش ربات ها در به حداقل رساندن ارتباط پزشكان با مبتلایان به كرونا

نقش ربات ها در به حداقل رساندن ارتباط پزشكان با مبتلایان به كرونا فیكس سرور: حدود یك ماه است كه افراد برخی كشورهای جهان به كروناویروس كه حالا ˮCOVID-19ˮ نام گرفته مبتلا شده اند و تابحال دارو یا واكسن خاصی برای درمان این بیماری توسعه داده نشده است حالا یك شركت موفق به توسعه ربات هایی شده است كه می تواند میزان ارتباط پرسنل بیمارستان با افراد آلوده به ویروس جدید را به حداقل برساند.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا، پس از شیوع ویروس كرونا در خیلی از كشورهای جهان، صدها ربات در بیمارستان ها، ساختمان های اداری و فرودگاه های سراسر جهان مستقر شده اند تا بتوانند به متخصصان در پیشگیری این بیماری كمك كنند.
تابحال ۸۰ هزار فرد در جهان به كرونا ویروس كه حالا با نام "COVID-۱۹" شناخته می شود مبتلا شده اند كه در این میان حداقل ۱۷۰۰ كادر پزشكی در چین نیز مبتلا به آن شده اند. تابحال نزدیك به ۲۵۰۰ نفر بر اثر این ویروس جان خودرا از دست داده اند.
در كوشش برای به حداقل رساندن تماس بین افراد، دستگاه های مجهز به فناوری هوش مصنوعی كه دارای تجهیزاتی همچون چند دماسنج و دوربین هستند علایم حیاتی بیماران را اندازه گیری می كنند و به پزشكان كمك می كنند تا افراد مبتلا به این ویروس را سریع تر شناسایی كنند. علاوه بر شناسایی سریع تر، این دستگاه ها یك مزیت دیگر نیز دارند و آن این است كه سبب می شوند پزشكان ارتباط مستقیم با بیماران مبتلا به كروناویروس نداشته باشند. این ربات ها كارهای دیگری نیز انجام می دهند كه می توان به ضد عفونی كردن اتاق های بیمارستان و حتی هواپیماها نیز اشاره نمود.
یكی از این رباتها، رباتی به نام "تمی"(Temi) است كه می تواند میزان ارتباط مستقیم پزشكان با بیماران مبتلا به كروناویروس را به حداقل برساند. تمی دارای سه پای بلند است و مجهز به صفحه نمایش لمسی، فناوری صوتی الكسا آمازون، سیستم صوتی داخلی، محلی برای شارژ تلفن ها و یك سیستم ناوبری خودكار است كه به او اجازه می دهد تا بدون برخورد با موانع به راحتی حركت نماید.
"یارون یوئلز"(Yaron Yoels) مدیر ارشد بازاریابی شركت توسعه دهنده ربات تمی اظهار داشت: خیلی از افراد مبتلا به این بیماری در قرنطینه هستند. پزشكان باید به آنها بازگشت كنند و پرستاران نیز می بایست برای آنها غذا برده و درجه حرارت بدنشان را اندازه گیری كنند و الان یك ربات می تواند این كار را انجام دهد و این مساله موجب می شود پرشكان و پرستاران در تماس مستقیم با این بیماران نباشند.
تابحال صدها ربات تمی در بیمارستان ها، فرودگاه ها و خانه های مراقبت از سالمندان قرار داده شده اند. بگفته یوئلز، این دستگاه همین طور در دفاتر سراسر چین مورد استفاده قرار می گیرد تا كاركنان آن دفاتر را روزانه مورد بررسی قرار دهد و درجه حرارت بدن آنها را اندازه گیری نماید تا دریابد آیا آنها تب دارند یا خیر. چونكه تب یكی از بارزترین علایم COVID-۱۹ است.
اگر فرد مذكور تب داشت تمی كارمند را به مطب پزشك راهنمایی می كند تا از آلوده كردن دیگر همكارانش جلوگیری به عمل آورد.
علاوه بر این، ربات های حضور ازراه دور شركت "زنكس"(Xenex ) به نام "لایت استرایك"(LightStrike ) كه امكان برقراری ارتباط تصویری، نظارت و تحویل بی خطر مواد غذایی و دارو را فراهم می كنند و اتاق های بیمارستان ها را ضد عفونی می كنند، كمك ارزشمندی به پرسنل بیمارستان ها برای مقابله با ویروس COVID-۱۹ می كنند. ربات های این شركت در بیشتر از ۵۰۰ مركز درمانی در سراسر ایالات متحده در حال استفاده هستند.


این ربات ها از زنون(گاز بی بو و پایدار) برای ایجاد یك اشعه فرابنفش شدید استفاده می نمایند كه موجب از بین رفتن باكتری ها، ویروس ها و قارچ ها در سطوح بیمارستان می شود. بنابر گزارش ها، استفاده از این ربات در بیمارستان ها سبب از بین رفتن ۵۰ تا ۱۰۰ درصد باكتری های "كلستریدیوم دیفیسیل"(Clostridium difficile ) و باكتری های "ام.آر. اس. ای"(MRSA) و عفونت محل جراحی(SSI) شده است.
كلستریدیوم دیفیسل یك باكتری گونه از باكتری های گرم مثبت است و یكی از علل عفونت های روده ای است. سموم كلستریدیوم دیفیسیل در مدفوع ۱۵ تا ۲۵ درصد از بیماران مبتلا به اسهال ناشی از آنتی بیوتیك و بیشتر از ۹۵ درصد بیماران مبتلا به كولیت غشاء كاذب، یافت می شود. بیشتر از ۹۰ درصد از موارد عفونت به كلستریدیوم دیفیسیل بعد از درمان یا در حین درمان با آنتی بیوتیك رخ می دهد.
از آنجائیكه این ربات ها قابل حمل هستند، می توان آنها را در سراسر بیمارستان ها، آزمایشگاه و اتاق انتظار و حتی در آمبولانس استفاده نمود. آنها طی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قادر به ضدعفونی كردن اتاق بیماران هستند.




منبع:

1398/12/05
23:38:02
5.0 / 5
3973
تگهای خبر: دستگاه , فناوری , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین