مطالعات محقق ایرانی نشان داد

خطر كلاهبرداری و هك شدن در فضای مجازی

خطر كلاهبرداری و هك شدن در فضای مجازی فیكس سرور: محققان دانشگاه ˮبیریگم یانگˮ به رهبری الهام وزیری پور فهمیده اند كه اكثر كاربران پیام رسان محبوب مانند فیسبوك مسنجر، واتس آپ و واییر در معرض خطر كلاهبرداری یا هك شدن می باشند چون از آپشن های امنیتی مهم استفاده نمی كنند.



به گزارش فیكس سرور به نقل از ساینس دیلی، الهام وزیری پور، دانشجوی مقطع دكترای علوم رایانه این دانشگاه و رهبر ارشد این تحقیق، گفت: ما به دنبال درك این موضوع بودیم كه كاربران چگونه از مالكیت خصوصی خود حفاظت می كنند و دریافتیم كه آنها عموما هیچ كاری در این رابطه انجام نمی دهند.
گرچه برنامه های پیام رسان واتس آپ و وایبر، پیام ها را به صورت پیش فرض رمزگذاری می كنند، هر سه برنامه های پیام رسان مزبور نیازمند "فرآیند اعتبارسنجی" (authentication ceremony) برای تضمین امنیت واقعی شان هستند. اما چون اكثر كاربران از این فرآیند و اهمیت آن ناآگاهند، امكان اینكه هكر یا شخص ثالت بخواهد مكالمات آنها را استراق سمع كند وجود دارد.
فرآیند اعتبارسنجی به كاربران امكان تایید كردن هویت طرف مكالمه موردنظرشان را می دهد و اطمینان می دهد كه هیچ فرد دیگری حتی شركت ارائه دهنده نرم افزار پیام رسان پیام هایشان را رهگیری نخواهد كرد.

تیم تحقیقاتی در مرحله نخست یك آزمایش دومرحله ای، از شركت كنندگان حاضر خواست یك شماره كارت اعتباری را با شركت كننده دیگری به اشتراك بگذارند. محققان به شركت كنندگان درباره خطرات بالقوه هشدار دادند و آن ها را تشویق كردند از ایمن بودن پیام هایشان اطمینان حاصل كنند. با این حال، فقط 14 درصد كاربران حاضر توانستند گیرنده پیامشان را با موفقیت اعتبارسنجی كنند.
در مرحله دوم، دوباره از شركت كنندگان خواسته شد یك شماره كارت اعتباری را به اشتراك بگذارند اما این بار محققان بر اهمیت اعتبارسنجی تاكید كردند و 79 درصد كاربران توانستند با موفقیت طرف مكالمه خود را اعتبارسنجی كنند. علی رغم این افزایش قابل توجه، تیم علمی متوجه مشكل دیگری شد و آن این كه به طور متوسط 11 دقیقه طول كشید تا شركت كنندگان طرف مكالمه خود را اعتبارسنجی كنند و این مدت زمان زیادی است.
چون اكثر مردم مشكلات امنیتی مهم را تجربه نكره اند، مجاب كردن آن ها به تلاش برای درك و استفاده از ویژگی های امنیتی كه برنامه های نرم افزاری ارائه می دهند، دشوار است و تیم تحقیقاتی به دنبال آسان تر كردن انجام این كار و كاهش زمان انجام آن است.
وزیرپور گفت: چنانچه با استفاده از یك فناوری جدید، فرآیند اعتبار سنجی را در پشت صحنه و به صورت خودكار و بدون تلاش برای كاربران اجرا كنیم، می توانیم بدون نیاز به آموزش دادن آن ها، مشكلات امنیتی موجود را حل كنیم.

 

1396/05/22
00:11:56
5.0 / 5
4929
تگهای خبر: فضای مجازی , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین