معرفی همه تولیدكنندگان موبایل چینی!

معرفی همه تولیدكنندگان موبایل چینی! به گزارش فیكس سرور تعداد بی شماری از شركت های چینی تولیدكننده موبایل در سال های اخیر نبض بازارهای جهانی موبایل را در دست گرفته و سهم قابل توجهی از آنرا به خود اختصاص داده اند.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا، برخلاف یك دهه پیش كه تنها نام و نشان چند برند در دنیای موبایل و فناوری شنیده می شد، حالا به نظر می آید كه تعداد برندها و شركت های مختلف فعال در حوزه توسعه و تولید گوشیهای هوشمند آنقدر زیاد شده كه امكان دارد خیلی از كاربران حتی ندانند شركت تولید و عرضه كننده موبایل موردنظر آنها به كدام كشور متعلق می باشد. در این میان، شركت های چینی تولیدكننده موبایل در سال های اخیر به شدت افزایش پیدا كرده است كه همچون مهم ترین و بزرگترین آنها می توان به هواوی، شیائومی، اوپو، ویو، وان پلاس و زد تی ای اشاره نمود.
بر مبنای گزارشی كه در وب سایت pandaily آمده است، این گزارش به مرور مختصری بر مجموعه شركت های تولیدكننده موبایل در چین خواهد پرداخت:
هواوی (Huawei)
هواوی دومین تولیدكننده بزرگ موبایل در جهان به حساب می آید كه پس از سامسونگ و پیش از اپل، موفق شده است سهم قابل توجهی از بازارهای بین المللی را به خود اختصاص دهد.
این غول تكنولوژی چینی مستقر در شانگهای چین، توسط رن ژنگ فی در سال ۱۹۸۷ میلادی تاسیس و افتتاح شد كه الان هم عنوان موسس و مدیرعاملی هواوی را به دوش می كشد. این شركت در طول یك سال گذشته تحت تأثیر اتهامات مختلفی از جانب دولت آمریكا و متحدانش ب شدت تحت فشار قرار گرفت و با مشكلات و چالش های گوناگونی برای فعالیت در حوزه های مخابراتی و همینطور فروش گوشیهای هوشمند در بازار خیلی از كشورها مواجه گردید.


شیائومی (Xiaomi)
شیائومی یكی از تولیدكنندگان چینی نوظهوری است كه در سال های اخیر موفق شده سهم قابل توجهی در بازارهای جهانی را به خود اختصاص دهد و در بعضی از بازارهای پرجمعیت همچون چین و هند، با عرضه محصولاتی با قابلیت های جدید و قیمت مقرون به صرفه، نظر و رضایت خیل عظیمی از كاربران را به سمت و سوی خود جلب نماید.
این شركت كه در سال ۲۰۱۰ میلادی توسط لی جون تاسیس و راه اندازی گردید، توانست تنها در عرض مدت هشت سال تبدیل به چهارمین برند پرفروش موبایل در جهان شود.


اوپو (OPPO)
اوپو هم بعنوان یكی دیگر از برندهای محبوب مشتریان و كاربران چینی است كه با اختصاص یك سهم ۹ درصدی از بازارهای جهانی، موفق شده است در آخرین آمارهای انتشار یافته، پنجمین برند پرفروش موبایل در جهان لقب بگیرد.
گوشیهای برند اوپو به صرفه اقتصادی و قیمت پایین معروف اند و تابحال توانسته اند نظر و توجه كاربرانی كه تمایلی برای صرف هزینه بالا در خریداری گوشی ندارند، را به خود جلب نماید.
این شركت چینی امسال میلادی تمركز بیشتری بر گسترش سهم خود در بازار كشورهای اروپایی كرده است. یكی از برندهای معروف زیر مجموعه اوپو، ریل می (Realme) است كه از آغاز فعالیتش به منظور در دست گرفتن نبض بازارهای خارج از چین، بویژه جنوب شرق آسیا، آغاز به كار كرده بود.


ویوو (Vivo)
این شركت كه در سال ۲۰۰۹ میلادی وارد صنعت تولید و عرضه گوشیهای هوشمند شد، در شهر گوانگ دونگ چین مستقر شده و سهم آن از بازارهای جهانی در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۹ میلادی به هشت درصد رسیده است.


وان پلاس (One Plus)
وان پلاس كه عنوان جوان ترین شركت تولیدكننده موبایل را در چین به دوش می كشد، در سال ۲۰۱۳ میلادی توسط پیت لاو و كارل پی در شانگهای تاسیس و افتتاح شد و از آن زمان هم در حوزه توسعه و تولید گوشیهای هوشمند آغاز به كار كرد. سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۸ میلادی برای وان پلاس نوظهور و نوپا بازه زمانی بسیار خوبی بود چونكه توانست در این مدت به ركورد جدیدی در میزان فروش خود در بازار هند برسد.


میزو (Meizo)
این شركت كه در ابتدای فعالیتش در سال ۲۰۰۳ میلادی تنها یك تولیدكننده دستگاههای MP۳ player و MP۴ player بود، در سال ۲۰۱۸ میلادی وارد حوزه توسعه و تولید گوشیهای هوشمند شد كه البته تابحال تنها توانسته نظر و توجه طرفداران و مشتریان چینی را به خود جلب نماید و تولید آن تنها مصرف داخلی و وطنی دارد.
گوشیهای ساخت این شركت مبتنی بر سیستم عامل اختصاصی این برند تحت عنوان Flyme هستند كه بر مبنای پلت فرم اندروید توسعه داده شده است.


لنوو (Lenovo)
لنوو كه بیشتر برای تولید لپ تاپ در بازارهای جهانی معروف شده است، یك شركت چینی تولیدكننده لپ تاپ و گوشی هوشمند به حساب می آید كه چند سال پیش توانست رتبه چهارم پرفروش ترین برند موبایل را به خود اختصاص دهد اما الان سهم آن از بازارهای جهانی تنها سه درصد است.


زد تی ای (ZTE)
نام و نشان شركت زد تی ای بیشتر در حوزه توسعه زیرساخت های مربوط به شبكه های مخابراتی نظیر نسل پنجم اینترنت همراه ۵G به گوش رسیده است چونكه فعالیت های گسترده ای در سال های اخیر به منظور توسعه و برقراری نسل جدید شبكه های اینترنتی و مخابراتی در كشورهای مختلفی از جهان كرده كه البته در كنار هواوی، تحت تأثیر اتهاماتی نظیر جاسوسی و همكاری با دولت چین، با تحریم های دولت آمریكا و بعضی از متحدانش در طول یك سال گذشته و به تبع آن چالش های گوناگونی روبرو شده است.


تكنو (Tecno)
شاید شما نام تكنو را چندان زیاد در حوزه موبایل نشنیده باشید، اما قطعا كاربران آفریقایی موبایل بیشتر از هر برند دیگری، با نام تكنو آشنایی دارند چونكه این برند چینی در سال ۲۰۱۷ میلادی موفق شد به بیشترین میزان فروش خود در بازار موبایل این قاره برسد و پس از آن اعلام نماید كه می خواهد در بعضی از كشورها نظیر آفریقای جنوبی بازار خویش را توسعه ببخشد.
گوشیهای هوشمند این برند در كارخانه های این شركت در چین، اتیوپی و هند به تولید می رسند و سپس به بازار كشورهای آفریقایی عرضه می شوند.





1398/08/08
15:22:24
5.0 / 5
4362
تگهای خبر: اپل , اینترنت , تكنولوژی , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین