پژوهشگران دانشگاه ام.آی.تی انجام دادند

نابودی باكتری های مقاوم در مقابل دارو با ویروس های مهندسی شده

نابودی باكتری های مقاوم در مقابل دارو با ویروس های مهندسی شده فیكس سرور: پژوهشگران دانشگاه ˮام.آی. تیˮ در بررسی جدید خود توانستند نوعی باكتری مقاوم در مقابل دارو را با ویروس های مهندسی شده از بین ببرند.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، دانشمندان تلاش می كنند تا راهی برای مقابله با مقاومت آنتی بیوتیكی میكروب ها عرضه كنند. مقاومت آنتی بیوتیكی به این معناست كه میكروب بیماری زا در مقابل دارو مقاومت نشان دهد و آن قدر قوی باشد كه مبارزه با آن نا ممكن شود.
پژوهشگران دانشگاه "ام.آی. تی" (MIT) در بررسی جدید خود دریافتند كه نوعی ویروس موسوم به "باكتری خوار" یا "باكتریوفاژ" (Bacteriophage) می تواند مانند سلاحی در مقابل باكتری ها عمل كند و آنها را از بین ببرد. ویروس های باكتری خوار، این توانایی را دارند كه باكتری های خاصی را هدف قرار دهند و آنها را با استفاده از مكانیسم هایی از بین ببرند كه با روش آنتی بیوتیك ها متفاوت می باشد.
پژوهشگران در این بررسی نشان دادند كه می توان باكتری خوارها را طوری برنامه ریزی كرد كه رشته های متفاوت باكتری "اشریشیا كلی" (E. coli) را هدف قرار دهند و از بین ببرند. آنها با ایجاد جهش در یك پروتئین حیاتی كه با سلول های میزبان ارتباط دارد، توانستند ویروس ها را برنامه ریزی كنند.
مزیت دیگر برنامه ریزی ویروس باكتری خوار این است كه سبب می شود این ویروس ها، باكتری ها را كمتر برای مقاومت تحریك كنند.
"تیموتی لو" (Timothy Lu)، استادیار مهندسی برق و علوم كامپیوتر دانشگاه ام.آی. تی اظهار داشت: ما همواره خبرهایی در خصوص مقاومت باكتریایی، تكامل و گسترش آن می شنویم. مقاومت باكتریایی، حالا به یك مشكل جدی در سلامت عمومی تبدیل گشته است.


وی ادامه داد: روش باكتری خوارها برای از بین بردن باكتری ها، با روش آنتی بیوتیك ها كاملا متفاوت می باشد و می تواند مكمل خوبی برای آنها باشد.
پژوهشگران در این پروژه، چندین گونه متفاوت از باكتری خوارها را مهندسی كردند تا قابلیت از بین بردن باكتری اشریشیا كلی را برای آنها فراهم آورند. یكی از باكتری خوارهای مهندسی شده موفق شد دو رشته باكتری اشریشیا كلی را كه معمولا در مقابل باكتری خوارهای مهندسی نشده مقاوم هستند، از بین ببرد.
پژوهشگران امیدوارند كه در آینده بتوانند از این روش، برای از بین بردن باكتری های دیگر همچون باكتری های ساكن روده انسان استفاده كنند.
این پژوهش، در مجله "Cell" به چاپ رسید.




منبع:

1398/07/13
14:51:48
5.0 / 5
4794
تگهای خبر: پژوهش , دانشگاه , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین