با مصرف غذای دریایی در دوران بارداری رخ می دهد

كاهش احتمال ابتلای فرزندان به اختلال كم توجهی - بیش فعالی

كاهش احتمال ابتلای فرزندان به اختلال كم توجهی - بیش فعالی فیكس سرور: دانشمندان ˮموسسه بهداشت جهانی بارسلوناˮ بتازگی اظهار كرده اند احتمال ابتلای به ˮاختلال كم توجهی - بیش فعالیˮ در كودك مادرانی كه در طول دوره حاملگی هر روز غذاهای دریایی مصرف می كنند، پایین است.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، دانشمندان بتازگی اعلام نموده اند مادران حامله با خوردن روزانه غذاهای دریایی می توانند تاحدودی از ابتلای فرزندشان به اختلال كم توجهی - بیش فعالی جلوگیری نمایند.
اختلال كم توجهی - بیش فعالی (ADHD) یك اختلال رفتاری رشدی است. معمولا فرد توانایی دقت و تمركز بر روی یك سوژه را نداشته، یادگیری در او كند است و فرد از فعالیت بدنی غیرمعمول و بسیار بالا برخوردار می باشد. این اختلال با فقدان توجه، فعالیت بیش ازحد، رفتارهای تكانشی یا تلفیقی از این موارد همراه می باشد.
طی این مطالعه پژوهشگران موسسه بهداشت جهانی بارسلونا رژیم غذایی صدها مادر در دوران حاملگی و رفتار فرزندانشان را مورد بررسی قرار دادند. تحقیقات برخلاف سفارش های موسسه سلامت همگانی است برای اینكه بگفته موسسه سلامت همگانی مادران نباید در هفته بیشتر از دو وعده ماهی روغنی بخورند برای اینكه می تواند سمی باشد اما طی این مطالعه پژوهشگران به نتیجه دیگری رسیدند.
طی این مطالعه پژوهشگران دریافتند كودكان هشت ساله مادرانی كه در هفته چهار وعده غذاهای دریایی مصرف می كردند، ۱۶ درصد نمرات بهتری نسبت به دیگر كودكان در تست های اختلال توجه كسب كردند و این در حالی بود كه فرزندان مادرانی كه هر روز هفته غذاهای دریایی مصرف می كردند عملكردی ۲۴ درصد بهتر از دیگر كودكانی كه مادرانشان تنها یكبار در هفته غذاهای دریایی مصرف میكردند، نشان دادند.
پژوهشگران بعد از بررسی ها اعلام كردند مادرانی كه روزانه غذاهای دریایی مصرف می كردند احتمال مبتلاشدن فرزندانشان به اختلال كم توجهی - بیش فعالی بسیار پایین بود. پژوهشگران گفتند، ماهی های روغنی مانند ماهی قزل آلا و ماهی خال خالی مفید هستند برای اینكه این ماهی ها سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند كه به ساختار مغز در رحم كمك می كنند.
دكتر "جوردی ژولز" (Jordi Júlvez) پژوهشگر ارشد این مطالعه اظهار داشت: مصرف غذاهای دریایی در سه ماهه اول حاملگی تأثیر به سزایی بر عملكرد مغز دارد. ماهی های روغنی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده امگا ۳ (PUFAs) هستند كه در تشكیل ساختار مغز نقش مهمی دارند. دوكوساهگزائنوئیك اسید (Docosahexaenoic acid) و ایكوساپنتانوییك اسید (Eicosapentaenoic acid) مهمترین اسیدهای چرب اشباع نشده امگا ۳ هستند كه در تشكیل ساختار عصبی مغز نقش مهمی دارند و غذاهای دریایی منبع غنی از هر دو اسید مهم هستند.



1398/07/12
14:15:08
5.0 / 5
3042
تگهای خبر: پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین