شناسایی سیگنال های رادیویی بسیار دور در لحظه

شناسایی سیگنال های رادیویی بسیار دور در لحظه فیكس سرور شناسایی سیگنال های رادیویی بسیار دور در لحظه


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، "ویل فارا"(Wael Farah) دانشجوی مقطع دكترا در استرالیا به تازگی یك سیستم خودكار را توسعه داده است تا در لحظه، پالس های رادیویی پر رمز و راز ناشی از جهان عمیق موسوم به "انفجارهای رادیویی سریع"(FRB) را تشخیص دهد.
سیستم یادگیری ماشین مذكور بگونه ای طراحی شده است كه به صورت خودكار سیگنال ها را ثبت می كند.
این سیگنال های زودگذر كه با نام "انفجارهای رادیویی سریع"(FRB) شناخته شده اند اولین بار در سال ۲۰۰۷ توسط دانشمندان كشف شدند و از آن زمان تابحال هم دانشمندان در حال بررسی آنها هستند.
در اخترشناسی رادیویی، یك انفجار رادیویی سریع(FRB) یك پالس رادیویی گذرا ناشی از برخی فرایندهای اخترفیزیكی با انرژی بالا است كه هنوز درك نشده است. در حالیكه منبع آنها بسیار پرانرژی است، قدرت سیگنالی كه از آنها به زمین می رسد ۱۰۰۰ برابر كمتر از تلفن همراه در ماه توصیف شده است. نخستین انفجار رادیویی سریع توسط "دانكن لوریمر"(Duncan Lorimer) و شاگردش "دیوید ناركویچ"(David Narkevic) در سال ۲۰۰۷ هنگام بررسی پالس ها كشف شد و بنابراین معمولاً از آن بعنوان "انفجار لوریمر"(Lorimer Burst) هم یاد می شود.
هم اكنون پنج "انفجار رادیویی سریع" توسط سیستم یاد شده شناسایی شده است كه یكی از آنها پرانرژی ترین انفجاری است كه تابحال دیده شده است.
فارا دانشجوی مقطع دكترا در "دانشگاه فناوری سوینبرن"(Swinburne University of Technology) در "رصدخانه رادیویی مولونگو"(Molongo Radio Observatory) كامپیوتری را آموزش داد تا خصوصیت های بسیار كوچك انفجارهای رادیویی سریع را شناسایی كند و بتواند به راحتی فرق آنها را از سر و صدای پیش زمینه تشخیص دهد.
دكتر "كریس فلین"(Chris Flynn) دانشمند این پروژه اظهار داشت: این تكنیك یادگیری ماشین به كامپیوتر این امكان را می دهد تا انفجارهای رادیویی سریع را از بین میلیون ها رویداد رادیویی دیگر مانند تلفن های همراه، طوفان های رعد و برق و سیگنال های خورشید و تپ اخترها شناسایی و ذخیره كند.
این روش جدید همینطور به دانشمندان این امكان را می دهد تا این سیگنال ها را با جزئیات بیشتری از گذشته مورد مطالعه قرار دهند.



1398/05/17
18:36:50
5.0 / 5
4493
تگهای خبر: آموزش , دانشگاه , فناوری , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین